eVrnjacka Banja


Na ovogodišnje izdanje Lovefest-a od 3. do 5. avgusta u Vrnjačku Banju stiže rok legenda Goran Bare sa svojim bendom “Majke”.

Fanovi  rok bine ovog leta imaće priliku da čuju neke od kultnih regionalnih bendova, kao i dosta sastava, koji se poslednjih godina vrtoglavo probijaju ka vrhu domaće alternativne scene.
Na ovogodišnje izdanje Lovefest-a od 3. do 5. avgusta u Vrnjačku Banju stiže rok legenda Goran Bare sa svojim bendom “Majke”. Kultni hrvatski sastav okupljen u novom ruhu tokom nastupa osim svima poznatih hitova, predstaviće i novi singl. Ovogodišnji program Live bine zastupa gotovo sve žanrove alternativne scene, pa će tako tokom tri festivalska dana nastupiti ilegende panka KBO! i Goblini, rege sastavi Del Arno Bend i Hornsmen Coyote, Lira Vega, Popečitelji, Ničim Izazvan, kao i sastav koji sebe opisuje kao tehnički prekvalifikovan folk-metal bend iz Novog Sada i legendarnu super-grupu Pero Deformero. Za ljubitelje indi zvuka na Lovefest Live stižu i Obojeni program, Artan Lili i dvojac Ti.

I ovog leta jedna noć rezervisana za hip-hop

Dinamični dvojac i po mišljenju brojnih posetilaca Lovefest-a jedan od omiljenih bendova na Live  bini, Prti Bee Gee i ovog leta dolazi na festival ljubavi. Publici će se ponovo predstaviti niški sastav Stereo Banana, a po prvi put na Lovefest stižu Smoke Mardeljano, kao i kraljica alternativne scene Sajsi  MC.

Novosadska atrakcija Bekfleš ove godine na Lovefest-u

Jedno od najvećih iznenađenja i osveženja na domaćoj sceni Bekfleš, stiže na Lovefest. Mladi Novosađani pažnju publike privukli su svojim specifičnim tekstovima, koje prate još specifičniji video spotovi. Priča koja je nastala iz druženja nekoliko momaka, danas je prerasla u sastav koji nastupa širom zemlje, a među pesmama koje imaju, već su se izdvojili hitovi poput “Ako humrem danas bebo”, “Novi Sad” i drugi.

Kupite tri karte i četvrtu dobijate BESPLATNO

Ulaznice za ovogodišnje izdanje Lovefest-a dostižu nove rekorde, pa će tako trodnevni paketi po ceni od 27 EUR uskoro biti rasprodati. Akcija u okviru koje se za tri kupljene karte četvrta dobija besplatno trajaće do rasprodaje treće faze, posle čega će karte poskupeti. Ulaznice se mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs  ili kupiti u svim poslovnicama Eventima  i Gigs Tixa.